Jan
28
2014

Gillar inte havet

Jag önskar att vi hade skaffat en pool tidigare, förra sommaren så byggde svenskapoolfabriken en stor pool åt oss och det var så bra att vi gjorde det. Båda vi har alltid gillat att bada men vi har ganska så långt till närmaste badplats. Det finns ett hav en timme från oss men det är lite jobbigt för det brukar alltid vara ganska så kallt där, även på sommaren så blir det lite småjobbigt att bada där. Dessutom är det en massa maneter där som jag är lite rädd för, jag gillar verkligen inte maneter för man vet inte riktigt var man har dem. Jag längtar verkligen till sommaren igen så jag kan bada i poolen igen, nu när det är vinter så blir det ju lite svårt, det är väl det som är nackdelen med att ha en pool i sverige. Men jag känner ändå att fördelarna väger mycket jämfört med nackdelarna.

Leave a Reply