Apr
16
2014

Klättra upp på taket

Jag tycker om det hus som min mamma och pappa bor i, jag växte ju faktiskt upp i det huset så det har varit mitt hem också. Här om dagen så visade dock min pappa någonting som jag inte visste förut. Det var så att vi var uppe på vinden och skulle leta efter någonting. Plötsligt så öppnade han en lucka till taket och för mig var det helt nytt för jag hade aldrig varit uppe på taket förut. Det var en lite ny upplevelse, jag blev ju så nyfiken så jag var tvungen att klättra upp. Då satt vi där på taket tillsammans och det var faktiskt en väldigt fin stund tycker jag. Min pappa och jag är faktiskt väldigt lika inom många aspekter och äventyrslust är väl en av dem, min mamma skulle aldrig låta mig klättra upp på taket, men det är väl fint av henne också.

Leave a Reply