May
13
2014

Miljövänliga alternativet

Det finns så många valmöjligheter nu för tiden när det gäller lampor, det finns ju glödlampor, led lampor och energilampor bara för att ta några exempel. Det finns ju så pass många så det kan vara svårt att välja vilka man ska använda sig av. Jag hade förut glödlampor men nu har jag faktiskt gått över till led lampor och det tror jag var ett väldigt bra beslut. Jag gillar verkligen mina led lampor för de ger ett så himla behagligt ljus så man blir helt glad i kroppen. Dessutom så har jag hört att led lampor är mycket mer miljövänliga än vanliga glödlampor och det är ett enormt stort plus i min bok bara för att miljön är så pass viktig för mig. Jag vill väldigt gärna göra allt jag kan för att göra det mer miljösmarta alternativet. Det är faktiskt riktigt viktigt.

Leave a Reply